Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه آبزی‌پروری شیلات ایران با اشاره به بروز بیماری لکه سفید در برخی مزارع پرورش میگو در سایت گمیشان و تأکید برحمایت از تولیدکنندگان در این شرایط گفت: در چارچوب قانون پیگیری‌های لازم را برای تسریع امور به خصوص بیمه کردن مزارع انجام خواهیم داد. ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسینعلی عبدالحی ظهر امروز در کارگروه فنی تکثیر و پرورش میگو اظهارداشت: شیلات همواره پشتیبان تولیدکنندگان بوده و به خصوص در مواقع حساسی چون بروز بیماری سعی کرده است پیگیر مسائلی از جمله بیمه و پرداخت خسارت‎ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از چالش‌های اصلی صنعت میگو را بروز بیماری‌ها عنوان کرد و گفت: سالانه بیش از 400 میلیون دلار در دنیا از طریق بیماری به این محصول خسارت وارد می‌شود.

معاون توسعه آبزی‌پروری شیلات ایران با اشاره به هزینه دولت در راه‌اندازی و فراهم کردن زیرساخت‌های سایت پرورش میگوی گمیشان بیان داشت: معتقد هستیم این صنعت اشتغال‌زایی خوبی در نقاط محروم استان گلستان ایجاد کرده است. وظیفه خود می‌دانیم در این شرایط که این مجتمع با بیماری درگیر شده است از تولیدکنندگان حمایت کنیم.

صید میگو در آب‌های استان بوشهر 125 درصد افزایش یافت870 قایق صیادی استان بوشهر مجوز صید میگو دریافت کردندصیادان بوشهری شناورهای خود را برای صید میگو مجهز کردند

وی افزود: در چارچوب قانون پیگیری‌های لازم را برای تسریع امور به خصوص بیمه کردن مزارع انجام خواهیم داد. سایر پرورش‌دهندگان با کمک و راهنمایی کارشناسان دامپزشکی و شیلات باید به کار خود ادامه دهند. علاوه بر آن سعی شود به آموزش نیروهایی که در این مجتمع مشغول به کار هستند پرداخته شود تا در صورت بروز مشکل آمادگی و اطلاعات کاملی در آن زمینه داشته باشند.

مختار مهاجر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه گفت: رعایت مسائلی فنی و بهداشتی اولویت تولید است. سرمایه‌گذاران میگو باید در مزارع خود نسبت به استخدام کارشناسان فنی و بهداشتی اقدام کنند؛ زیرا نمی‌توان از بیماری فرار کرد اما باید آمادگی مقابله با آن را کسب کنند.

وی ایجاد مدیریت مشترک را یکی از راه‌های کنترل بیماری در مجتمع پرورش میگو گمیشان دانست و تصریح کرد: جهت کنترل بیماری و پرورش در کنار آن نیاز به یک مدیریت مشترک در کل مجتمع است که این امر می‌تواند با انجام انتخابات و تعیین مدیر مجتمع صورت گیرد.

مهاجر افزود: درخواست ما از دامپزشکی این است که پروانه هیچ شرکتی را بدون وجود کارشناس فنی در آن شرکت تمدید نکند.

در هفته‌های اخیر بروز بیماری لکه سفید در سایت میگوی گمیشان خبرساز شد. گفته می‌شود این بیماری ویروسی در صورت فراگیر شدن می‌تواند محصول امسال این سایت را از بین ببرد.

انتهای پیام/ش

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای چهار پروژه شیلاتی استان که شامل ایجاد شهرک ماهیان زینتی، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهرچای تا قره سو، امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری حاشیه قزل اوزن و گیوی چای اعتبارات لازم اخذ شده است.

وی طرح های مطالعاتی حوزه شیلات در شهرک سامیان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در خصوص شهرک ماهیان زینتی و پرورش زالو و جلبک کارهای شاخصی انجام شده و با راه اندازی این طرح می توان تولید و پرورش ماهیان زینتی را به ۱۶میلیون قطعه ارتقا داد.

مدیرکل شیلات استان تولید جلبک در حوزه دانش بنیان را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه کشورمان در این خصوص وارد کننده است با تحقق برنامه مطالعاتی و اجرای آن می توان نه تنها نیاز کشور را تامین کرد بلکه طبق این مطالعات تا ۶۰ تن جلبک از مزارع استان برداشت کرد.

اله بخش خواستار توجه ویژه به بحث آموزش در حوزه شیلات شد و افزود: با توجه به توسعه این صنعت در استان اردبیل آموزش حوزه شیلات هم ضروری به نظر می رسد چرا که لازم است به صورت علمی هم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

کد خبر 6098258

دیگر خبرها

  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود